|

Cursus Mindfulness Start 16 februari 2019 (Resia Bunnik)

8 weekse MBSR voor particulieren start 16 februari 2019 in Hilversum

Data: 16 , 23 feb., 2, 16, 23, 30 maart, 6 en 13 april (Kortenhoef).

31 maart stiltedag in Kortenhoef van 12.30 uur tot 17.30 uur incl. veganistische lunch!

Kosten € 495,– incl. stiltedag en lunch ( Bij veel verzekeraars zit de 8 weekse MBSR  in het aanvullend pakket als je de opleiding doet bij een geregistreerde trainer, informeer bij je verzekeraar).

Voor meer info en opgeven: 0631572566 of santosa.vitaal@gmail.com

Over Resia: Tijdens de drukste periode in mijn leven als echtgenote, moeder en manager bij een commercieel bedrijf kreeg ik een diep verlangen naar momenten van verstilling. Hatha yoga kwam op mijn pad en bracht mij door oefening en bewustwording die verstilling waar ik naar zocht en meer harmonie tussen prive en werk. De mindfulnesstrainersopleiding leerde me beter met stress om te gaan en bleek een hele mooie aanvulling op de Hatha yoga. Inmiddels ben ik naast Hatha yogadocent ook categeorie 1 mindfulnesstrainer, gecertificeerd coach en international geregistreerd e-coach.

Ik heb me gespecialiseerd in de onderwerpen stress en slaap en geef de 8 weekse MBSR (Mindfulness Bases Stress Reduction) en heb een slaapprogramma ontwikkeld voor mensen met slaapproblemen. Het slaapprogramma heeft net als Mindfulness 8 sessies van 2.5 uur.

Inmiddels geef ik het slaapprogramma ook als geaccrediteerde bijscholing voor yogadocenten. Voor mijn hele aanbod zie www.santosavitaal.nl