frederieke

 

Met mijn liefde en twee puberkinderen woon ik in Hilversum. In 2009 opende ik mijn praktijk voor Ayurveda aan huis. Inmiddels is deze praktijk opgebloeid tot een Ayurveda Centrum op een mooie rustige plek in Hilversum. Naast Ayurveda consulten en behandelingen bied ik ook verschillende opleidingen en studenten komen uit het hele land om Ayurveda te leren.

Mijn zoektocht naar Hogere Kennis heeft me langs allerlei facetten van het leven geleid, met veel positieve en negatieve ervaringen, veel diepe dalen en hoge pieken. 

In 2005 kwam mijn Grote Liefde Ayurveda op mijn pad en heeft me veel heling gebracht, op alle niveaus. Door diepe onvervulde verlangens, was ik jarenlang destructief naar mijzelf geweest. Ayurveda heeft me geholpen liefde voor mezelf te krijgen, goed voor mezelf te zorgen en op diep niveau te helen.

Met mijn consulten, healings en lessen wil ik anderen inspireren en helpen helen. Ik oordeel niet. Volgens Ayurveda zijn we de beste versie van onszelf wanneer we leven naar onze ware natuur. Ik help je graag op weg (terug) naar je ware natuur, met behulp van de universele, tijdloze wijsheid van Ayurveda.

                                                   Namaste!!